Domácí bagel

Nemáte chuť na sendvič? Newyorský bagel s uzeným pstruhem je ta správná volba. Připravte si ho jen za 15 minut. Skvělý oběd pro každého. Ideální pro svačiny do školy, práce nebo na školní výlet.

Dávka pro: 2

Doba přípravy: 15 minut

Doba vaření: 0 – 30 minut

Způsob podávání: za studena

Ingredience:

  • 2 bagely
  • 1 okurka
  • 4 plátky uzeného pstruha
  • 100g ricotty nebo jiného čerstvého sýru dle chuti
  • 1 malý svazek pažitky
  • Sherry ocet
  • sůl
  • pepř

Do riccoty přidejte 2 lžíce poměrně jemně nasekané pažitky (nebo, pokud to nejde, sušené bylinky), sůl, pepř a trochu sherry octu. Dobře promíchejte. Bagely rozkrojte napůl. Obé poloviny potřete ricottou (nebo smetanovým sýrem). Okurku oloupejte. Do každého bagelu dejte asi 7 plátků okurky. Mezi bagely rozdělte plátky uzeného pstruha nakrájeného na kousky. Přiklopte k sobě. S tímto rychlým a snadným receptem si připravíte čerstvý oběd nebo svačinu do práce, do školy nebo na cestu na dovolenou!


Prohlédněte si naši kolekci opakovaně použitelného nádobí pro děti i dospělé Maped Picnik.